Lacius's blog

Strani

četrtek, 15. februar 2018

Kdo bo, če ne vi?

Lacius' s blog

Pozdravljeni, današnji blog bi rada posvetila, vsem tistim, ki jim manjka kanček poguma do uresničitev sanj.

Kaj je pravzaprav vaš izgovor, da se ne lotite stvari, ki si jih želite narediti? Dvom, strah pred neuspehom, ali to, kaj bodo drugi rekli?

Well, fuck that!



Vsak izmed nas je dobil edinstveno priložnost in kot najnaprednejše duše, ki smo si izbrale življenje na planetu Zemlja ima tudi vsak izmed nas priložnosti, ki mu omogočajo, da svoje življenje ustvari, tako kot si želi.

Največji problem, današnje družbe je, da ti LJUDJE, ki nimajo svojih želja in ciljev, poskušajo preprečiti, da bi jih vi dosegli, ker sami niso dovolj pogumni, da bi se spoprijeli z vsemi preprekami, ki vodijo, do ciljev. Nič hudega. To pomeni, da nekaj delate prav. In ne glede na to, da vas bodo taki ljudje kritizirali in obsojali ter poskušali preprečiti vaš uspeh, vedite da so ti ljudje že za vami in vas na nek svoj način občudujejo, ker si vi upate oni pa ne. 

(foto: instagram- zgradi imperij)

Vsak izmed nas ima svoje poslanstvo in napačno je razmišljanje, da se mora družba deliti na revne in bogate. Vsak izmed nas ima možnost, da ima vse kar si želi in vse je odvisno od vsakega izmed nas. Vesolje ponuja VSAKEMU čisto vsako stvar, ki si jo želi, ampak od nas je odvisno, kdo bo sledil toku, ki vodi do teh želja ter tistemu, ki bo garal zato, da dobi željeno.

Zakon vesolja deluje na tak način. Si to kar razmišljaš. Kot sem že omenila v enem izmed blogov POZITIVNE VIBRACIJE, vsi oddajamo določene frekvence in zakon vesolja deluje na način ZAKONA PRIVLAČNOSTI, kar pomeni, da ste vi tisti, ki določate svoj potek življenja in tisti, ki določate, kar si želite.

(foto: instagram- zgradi imperij)

Veste, nikdar nisem bila nevoščljiva do tistih, ki so IMELI, ker sem tudi sama na poti do svojih SANJ in zavedam se kako ''JEBENO TEŽKO'' dosežeš svoje CILJE in kakšna je pot do le teh. Ko si enkrat na poti do svojih ciljev, se ne ukvarjaš z ljudmi, ki jim je dnevni cilj, da ''šinfajo'' vse živo, ampak pod prioritete spadaš samo ti in to kako boš prišel do naslednjega cilja.

OSNOVNA ŠOLA je eden izmed najučinkovitejših načinov UBIJANJA CILJEV IN SANJ. To sem doživela tudi sama in sicer v spomin, se mi je zasidrala izjava učiteljice matematike. Kot ste že lahko prebrali v mojem prejšnjem blogu, nikdar nisem blestela v šoli in mimogrede matematika je bila moj najšibkejši člen. ''Roko na srce, matematiko znaš al pa ne znaš, druge ni.'' Kakorkoli ocene v šoli, mi nikdar niso bile pomembne, vedno sem si mislila pri sebi ,,samo da prodje''. Vedela sem, da bom naredila vse kar je treba, le v bolj raznovrstnih številkah v redovalnici. Malo več energije sem vložila v 8.razredu, ker je bilo to pač zadnje leto in napovedane omejitve na srednjih šolah, so me motivirale za učenje. Ampak pri matematiki je stanje ostalo nespremenjeno. In ravno na uri matematike, zadnje dni osnovne šole, gospa učiteljica odpre temo glede nadaljnjega šolanja. Tako jaz povem, da sem se vpisala na 4 letni program zdravstvene nege, na kar meni učiteljica reče: '' A SE NEBI TI RAJE VPISALA NA 3 LETNI PROGRAM?'' ''KHMMM..... EKSKJUZ MI?! Gospa učiteljica, se nebi vi raje ukvarjali s tem, da nikoli niste znali naučiti matematike in da pa mogoče zaradi vas res ne bom prišla na željeno šolo??''  (tega mimogrede nisem izjavila na glas, ker sem bila takrat še preveč ''zelena'' za tako provokativno izjavo) Ampak vseeno... To so ljudje, ki so tam zato, da ti ''perejo mozak'' po domače in da preprečijo, da bi kdo razmišljal s svojo glavo in imel svoje poglede na svet in na cilje. V trenutku, ti želijo razbiti želje in jih, mnogim. Meni jih niso, ker je bila želja po tem previsoka in prepričana sem bila že takrat, da bom dosegla vse stvari ki jih želim. Trenutno mi na fax- u do konca manjkajo 4 izpiti in diploma, ki jih bom to leto opravila in zaključila. Mislim, da sem dosegla precej več, kot mi je bilo rečeno ''SUCKERS''.


(foto: instagram- zgradi imperij)

Vsakega starša skrbi za svojega otroka, tako tudi moje. Ampak, nikdar v življenju, nisem dobila omejitev s strani moje mami in atija. Vedno ampak res vedno, sta me podpirala pri vseh mojih odločitvah, brez kakršnih koli prepovedi. In zato, sem jima neizmerno hvaležna iz srca. Pustila sta mi tudi, da ob svojih neprimernih odločitvah PADEM in sem, dostikrat. Zavedam se, da to niso bili padci, ampak lekcije, ki so me izoblikovale v osebo kakršna sem sedaj.


(foto: instagram- zgradi imperij)

Rada bi izkoristila priložnost, da se zahvalim vsem in vsakemu posebej, za takšno podporo pri prejšnjem blogu. Nikdar, v sanjah si nisem predstavljala, da bo moj blog prebralo in podprlo toliko ljudi. Hvaležna in počaščena sem za to! In tukaj je PRIMER, da SE DA! Vse lahko, samo stopiti moramo iz množice negativnih ljudi, se odpreti, podpreti druge in ostati pozitivni!


Kljub temu, da ima vsak izmed nas svoje želje in cilje, moramo vzpodbujati drug drugega, se motivirati, širiti pozitivo, ter verjeti, da se DOBRO Z DOBRIM VRAČA in SLABO Z SLABIM. Naša naloga, oziroma naloga družbe je, da delujemo KOLEKTIVNO, to pomeni, da sodelujemo drug z drugim, si pomagamo, ne pa da VSAK MISLI SAMO NA SVOJO RIT! Že res, da mora vsak poskrbeti za sebe in svoje potrebe, pa vendar ne smemo na poti doseganja svojih ciljev iti PREKO TRUPEL.

Hvala za vaš čas!😘

(foto: instagram- zgradi imperij)

Jaz verjamem v uspeh, vsakega izmed vas! 😉



Lacius

Ni komentarjev:

Objavite komentar