petek, 1. december 2017

Pozitivne vibracije

Pozitivne misli= Pozitivno življenje


Ste že videli kdaj bogatega človeka, ki je nesrečen? Jaz tudi ne... Govorim o ljudeh ki so z lastnimi rokami (glavo) prišli do svojih ciljev.

Nažalost smo v današnjem času, konstantno obdani z z raznimi informacijami (tv, računalnik, telefon... ), preko katerih nenehno dobivamo informacije (v večini primerov so to negativne novice itd.,), ki neposredno vplivajo na naše dnevno razpoloženje ter razmišljanje, ter pozornost odvračajo od stvari, ki so dejansko pomembne za nas. Ker se v današnjem času težko izogneš dnevnemu negativizmu in dramam, ljudje avtomatsko večji del pozornosti posvečamo nepomembnim informacijam zaradi katerih postanemo zagrenjeni, nesrečni, neproduktivni.


Verjetno, se tudi vi kdaj vprašate, kakšno korist, Vam dajejo vse te nepomembne negativne informacije, ki jih dnevno videvate preko televizij, radija in socialnih omrežij. Pravzaprav, nam delajo samo škodo, ter s tem preprečujejo, da bi ljudje enkrat za spremembo začeli razmišljati z svojo glavo.


Ste že slišali kdaj za zakon privlačnosti?
Če niste in želite, da v življenju pridete do željenih ciljev, potem boste v nadaljevanju izvedeli, zakaj je ta zakon tako pomemben za vsakega izmed nas.


Kako deluje zakon privlačnosti?
Zakon privlačnosti deluje na čisto preprost način. Da se vse enako med seboj privlači. Domneva, da se nasprotja privlačijo v tem primerju ne velja. Vse stvari, ki prihajajo v naše življenje privlačimo mi sami. Če nekdo razmišlja pozitivno, se mu bodo dogajale pozitivne stvari in obratno.



Bistvo vsega je, da imajo naše misli večjo moč kot si predstavljamo! 

Pregovor vse je v glavi, je še kako resničen! Vsi tisti, ki so trdno verjeli v svoj uspeh zdaj zasedajo navišje položaje v firmah, državi itd.. In ker so verjeli, da jim lahko uspe,... jim je!

In vsakemu izmed nas lahko, pomembno je samo to, da vsak pri sebi razmisli, kaj je tisto, kar njega osrečuje, ter cilj ki bi ga res rad uresničil.



Zakon privlačnosti najlažje razumemo tako, da smo magnet in privlačimo stvari. Pomembno je da se človek osredotoča na stvari, ki si jih želi v življenju in ne na stvari ki jih noče. To pomeni, da našo pozornost usmerimo na tiste pozitivne stvari. Ne smemo pozabiti, da vse kar se dogaja v naših glavah privlačimo, misli se manifestirajo in kasneje pojavijo v našem življenju v zaznavni obliki kot stvar.

Naša naloga je, da se oklepamo tistih stvari ki si jih želimo, ter v glavi vizualiziramo jasno sliko naših želja. 

Ko človek začne razmišljati v tej smeri vstopa v največji zakon vesolja- ZAKON PRIVLAČNOSTI

To kar največ razmišljamo to postanemo in privlačimo.


Pri tem lahko nastanejo problemi, ker ljudje razmišljajo o tem kar nočejo da se jim zgodi. In potem se sprašujejo zakaj se jim vedno znova dogajajo stvari, ki jih nočejo. Zakonu privlačnosti ni mar, kaj si mi mislimo oziroma kako si to razlagamo, ampak nam odgovarja na naše misli, ter pošilja stvari o katerih razmišljamo.

Zakon privlačnosti deluje pri vsem in vsakem, brez izjem!



Zato pazi kaj si želiš in o čem razmišljaš!

Deluje toliko, kolikor o tem razmišljamo 
oziroma se na to osredotočamo!

Ta proces je konstanten, zato je pomembno, da se nenehno osredotočamo in razmišljamo o stvareh ki si jih želimo. 

Vsakič, ko se nam porodi kakšna misel ali razmišljamo o nečem, se dogaja ustvarjalni proces in iz teh misli se potem nekaj manifestira (uresniči, izoblikuje) in sami smo kreatorji tega, kaj se bo zgodilo/ uresničilo.

Načelo Zakona privlačnosti: VSE ENAKO SE MED SEBOJ PRIVLAČI!



»Sledi svojemu navdušenju in vesolje vam bo odprlo vrata tam, kjer so bili prej le zidovi.« (Joseph Campbell, 1904-1987)

To je SKRIVNOST USPEHA!

V dokumentarcu The Secret, vam točno to opišejo. (dostopen je v programu Popcorn Time)
The Secret, je idealen za vse tiste, ki rabijo v življenju samo malo motivacije s strani ljudi, ki jim je v življenju dejansko uspelo priti do stvari o katerih so razmišljali, si jih želeli.

    (Da boste lažje našli..)  

Dejstvo je, da je ogromno ljudi, ki vam bodo želeli NEUSPEHA. Nič hudega, to je zato, ker so sami tisti, ki nimajo ciljev in ne vejo kaj bi sami s sabo in s svojim življenjem. In ko ti nekdo reče, to je nemogoče, si zapomnite, da so to njihove omejitve in ne Vaše. Njihovo mnenje je pri naših ciljih brezpredmetno, ker je tukaj pomembno samo to, da so to NAŠI CILJI IN ŽELJE in da noben nima pravice vplivati na njih. Pomembno je da se osredotočimo na sebe, svoje cilje, ter na tisto kar si želimo.
In če bi vsak človek tako razmišljal, bi mogoče iztrebli že naš skoraj nacionalni šport- " FAUŠIJO" .

Nikoli te ne bo sodil boljši od tebe! 😉

Vsem nam lahko uspe kar si želimo in vsi si zaslužimo vse najboljše. Zato pa, širite pozitivo, vzpodbujajte drug drugega k uresničevanju ciljev, radi se imejte in uživajte v življenju, ter poskrbite da v Vaše življenje privlačite stvari, ki si jih resnično želite!



Hvala za Vaš čas! 😊💋 In hvala za vso podporo pri prejšnjem blogu! ❤️ 

1 komentar:

  1. Tako je ce se vrjamemo v to kar si zelimo in mislimo pozitivno nam bo uspelo! :)

    OdgovoriIzbriši

Grafična tablica HUION GT 220 v2

Lacius' s blog   Po res dolgem premoru od bloga, sem se odločila, da z vami zopet delim nekaj misli in novost pri meni in obljubim, da...